Contact information
Phone: 0889721060; Е-mail: antonovakatia@kapsitours.com send us inquiryRef. number: 0872
Работещ хлебозавод в гр. София!
Предприятие за хляб и хлебни изделия с око
Offer type:
Business for sale, Land suitable for business, Buildings suitable for business
Location:
Sofia
Business category:
, хлебозавод , хлебни изделия
Price: По договарян
Summary:
Целият комплекс е разположен върху терен от 19 100 кв.м.
Business Description:
Състои се от:
- Производствен корпус – масивна сграда с 4600 кв.м. застроена площ;
- Административен блок – двуетажна масивна сграда с 1600 км.м. застроена площ;
- Солево стопанство – двуетажна масивна сграда със 160 кв.м. застроена площ;
- Парокотелно – масивна сграда с 720 кв.м. застроена площ;
- Автокантар – 57 кв.м. застроена площ;
- Автомивка – 120 кв.м. застроена площ;
- Пропускателен пункт – монолитна сграда с 40 кв.м. застроена площ;
- Трафопост с мощност 2500 киловата, с двойно самостоятелно захранване;
- Силоз за съхранение на брашно с капацитет 300 т.
Машини и оборудване:
- 2 бр. поточни линии за производство на хляб с пекарна площ на всяка от тях от 90 кв.м. и производителност 2000 бр./час с тегло 1000 гр. или 2483 бр./час с тегло 750 гр., производител «ВАМАК» - Италия, работещи на газ-метан;
- Поточна линия за производството на солети – пълна окомплектовка, с капацитет 150 кг. на час или 2000 бр. пакетчета по 75 гр., работеща на газ–метан - производители «ВАМАК» Италия и ‛Werner & Pfleiderer‛ – Германия;
- Поточна линия за производство на хляб тип «Тост» с капацитет 925 бр. хляб на час с тегло 360 гр., производител ‛Werner & Pfleiderer‛ – Германия + тунел за лагеруване с колички, рязане със зареждач и пещ за изсушаване и последващо изстиване на тоста с цел производство на сухар;
- Рототерми на ток за производство на френска франзела и други изделия от хлебно тесто, доставка на фирмите ‛СИМЕР‛ – Италия и ‛БОНАЛ –ЛОРНАК ‛ – Франция;
- Автоматична линия за нарязване и пакетиране на резината.